Barenbrug gastheer van de Voorjaars-ALV van de BSNC

Met de Voorjaars-ALV 2024 waren we op locatie, dit keer bij Barenbrug in Nijmegen, aan de overkant van de Waal. BSNC’er Martin Vrieze ontving ons met trots en enthousiasme. Samen met zijn collega’s verzorgden zij de rondleiding en werden wij met koffie, lekkers en lunch in de watten gelegd. Enorm bedankt voor jullie gastvrijheid! De notulen van de ALV worden in de Najaars-ALV in november vastgesteld, maar de foto’s wilden we jullie niet onthouden.

Bestuurslid Teun Wouters treedt af. Hij is na jarenlange inzet niet meer herkiesbaar. Voorzitter Edward van der Geest bedankt hem van harte voor al zijn werk voor de BSNC.

Gelukkig zijn de bestuursleden Seth van der Wielen (secretaris) en Mark de Jong wel herkiesbaar. Zij krijgen ook van Edward een bos bloemen voor hun toezegging om zich nog een nieuwe periode in te zetten als bestuurslid van de BSNC.

Martin Vrieze en zijn collega vertellen met passie over het werk van Barenbrug. Het valt op dat het bedrijf erg schoon en opgeruimd is. Dat is noodzakelijk met een product als graszaad.

Rondleiding door de hallen van Barenbrug.

Noteer alvast: de Najaars-ALV van de BSNC is op 6 november 2024 (Nationale Sport Vakbeurs)

Meer nieuws