Alles over kunstgrasvelden tijdens tweedaagse cursus

Ben jij als beleidsmedewerker van de afdeling sport en verantwoordelijk voor het onderhoud aan kunstgrasvelden binnen jouw gemeente? De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) en Kiwa ISA Sport, het kennisinstituut voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportaccommodaties organiseren samen een 2-daagse studiedag ‘kunstgras’.

De tweedaagse cursus kunstgras vindt plaats op donderdag 30 januari 2020 en donderdag 13 februari 2020 op Papendal (waarbij één onderdeel in het laboratorium van Kiwa ISA Sport plaatsvindt).  Bij voldoende belangstelling is er een tweede cursus in maart. Deze wordt georganiseerd als het maximale aantal deelnemers voor de eerste cursus bereikt is en wel op donderdag 19 maart 2020 en dinsdag 31 maart 2020.

Tijdens de twee cursusdagen is er veel aandacht voor het inzichtelijk maken van de verschillende vormen van kunstgas, infill-materialen en de daarbij horende normen. Ook het onderhoud van het kunstgras komt in deze cursus aan bod. Er is aandacht voor het benodigde milieu grondonderzoek voorafgaand aan een nieuwbouw of renovatie van een kunstgrasveld. Ook de duurzaamheid en circulaire economie komen terug in de onderwerpen zorgplicht & recycling. En natuurlijk een update over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de veel besproken PFAS en microplastics ontbreken niet. Dit alles in een overzichtelijke groep die zich uitstekend leent om actief met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail aan info@bsnc.nl

Kosten:
Deelnemersprijs: 995,-
Deelnemersprijs voor BSNC-leden 795,-

Aanmelden?
Wil je je al aanmelden? Dat kan door HIER te klikken!

Meer nieuws