Aannemer Van der Meer: al 12,5 jaar tevreden BSNC-lid

De BSNC verraste de werknemers van aannemer Van der Meer uit Benthuizen afgelopen maandag met een heerlijke taart. Aanleiding voor de lekkernij was dat het Zuid-Hollandse grond-, weg-, waterbouw -en groenvoorzieningenbedrijf 12,5 jaar lid is van de branchevereniging.

“We hebben genoten van de taart. Binnen een dag hadden we die samen al soldaat gemaakt. Een leuke en vooral lekkere verrassing”, liet Erwin den Elzen, projectleider groenvoorziening en cultuurtechniek bij Van der Meer dinsdag, nog nagenietend, weten.

Van der Meer is op tal van terreinen actief. Waaronder de aanleg en onderhoud van sport- en kunstgrasvelden. “Ik houd me namens het bedrijf bezig met zaken die spelen op het gebied van buitensportaccommodaties. Het is uiteraard belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De meerwaarde van de BSNC is mede daarom heel groot”, benadrukt Erwin. “De branchevereniging biedt als landelijk platform een ideaal podium voor de overdracht en het delen van kennis en informatie. Ik bezoek de bijeenkomsten van de BSNC graag. Met name het netwerken na afloop is prettig. Dan kan je onder het genot van een borrel dieper op bepaalde zaken ingaan met gepassioneerde en gedreven collega’s. En die zijn er veel bij de branchevereniging! Zelf vind ik het heel boeiend om me in te in te zetten als lid van de toelatingscommissie en van de Commissie Gras. Eerder maakte ik al deel uit van de werkgroep Gras die werkte aan de jaarkalender onderhoud natuurgras. Heerlijk om met elkaar te sparren en initiatieven te nemen die een bijdrage leveren aan voldoende en kwalitatief hoogwaardige grassportvelden. Bovendien blijf je zo up to date van alles wat er speelt in de branche. Ook dat maakt het lidmaatschap van de BSNC voor mij persoonlijk en ons bedrijf heel waardevol.”

Meer nieuws

Plaats een reactie