Aanmelden voor de Innovatieprijs sportaccommodaties 2021

Vanaf begin januari 2021 kunnen ondernemingen en/of (lokale) overheden innovaties aanmelden op het gebied van sportaccommodaties. De afgelopen jaren kon men zich aanmelden in de maanden november, december. Om twee redenen is besloten de aanmeldingstermijn op te schuiven. 

In de eerste plaats omdat er een aantal wijzigingen is. Zo treedt Sportinnovator toe als samenwerkingspartner en organiseert samen met ‘founding father’ BSNC en trouwe partners NOC*NSF, VSG en ExpoProof (Vakbeurs Sportaccommodaties) de Innovatieprijs. Ook het concept is vernieuwd. De prijs wordt niet meer toegekend aan één winnende innovatie, maar vanaf 2021 zijn er maximaal vijf winnaars. Meer informatie over de wijzigingen volgt in januari. 

Ten tweede vindt de Vakbeurs Sportaccommodaties niet begin maart plaats (zoals in voorgaande jaren), maar op donderdag 22 april 2021. Daarmee verwacht ExpoProof dat de kans dat COVID-19 straks ‘spelbreker’ is, kleiner wordt. Voor de BSNC en de partners geeft het meer ruimte om de veranderingen voor de Innovatieprijs door te voeren en de ondernemingen en (lokale) overheden hebben voldoende tijd om zich aan te melden. Meer informatie volgt begin januari 2021. 

Meer nieuws