5/10 Platformbijeenkomst Adviesbureaus & Kennisinstellingen

Tijdens de platformbijeenkomst op 5 oktober is met de aanwezige leden onder meer de strategie van de BSNC voor 2022-2023 besproken. Dit is het tweede platform dat haar ideeën en meningen met elkaar heeft gedeeld en reacties heeft geformuleerd voor het BSNC-bestuur. Inmiddels hebben ook het platform Gemeenten & Sportbedrijven (14 oktober) en de PABA (19 oktober) de speerpunten uit de concept-strategie 2022-2023 besproken.

Werkbezoek Kiwa Apeldoorn

De platformbijeenkomst vond plaats in het volledig gerenoveerde kantoor van Kiwa in Apeldoorn. Zowel de buitenkant als binnenkant hebben een facelift gekregen en het pand is verduurzaamd met onder ander 972 zonnepanelen. Na de boeiende vergadering was er voor de leden van het platform gelegenheid om een rondleiding te volgen onder leiding van Ties Joosten (Divisiedirecteur Infra & Sport) en Hans Buurman (Unitmanager) in het nieuwe Lab van Kiwa KOAC. De labs en vestigingen uit Vught en Groningen zijn in juli en september naar Apeldoorn verhuisd. Hans vertelde over de opzet van het lab met de verschillende (nieuwe) appratuur en testmethoden.

Unitmanager Eelke Vromans leidde de aanwezigen rond bij de Kiwa Road testing. Van alle getoonde voertuigen trok de grootste testwagen de meeste aandacht: deze kan met maar liefst 130 km per uur het wegdek tot op de millimeter vastleggen. Ook kan het meerdere testen tegelijk uitvoeren.

Unitmanager Hans buurman vertelt over nieuwe apparatuur en methoden in het Kiwa KOAC lab.

 

Unitmanager Eelke Vromans vertelt over de testwagen die met 130km per uur de wegen tot op de millimeter kan vastleggen.

 

Ook de kleinere meetwagens komen aan bod bij de rondleiding bij Kiwa Road Testing.

 

Unitmanager Eelke Vromans vertelt de deelnemers over Kiwa Road Testing.

 

Ties Joosten, divisiedirecteur Infra & Sport vertelt over het nieuwe lab en de verhuizing uit Vught en Groningen.

 

Meer nieuws