Nieuwe jas en update voor BSNC-ledenlijst op www.bsnc.nl

Vanaf nu staan de contactgegevens van de leden van onze vereniging overzichtelijk en makkelijk vindbaar op de website van de BSNC. De leden die (nog) geen toestemming hebben verleend voor openbare publicatie, zijn op het gesloten deel geplaatst. Gaan zij ook akkoord, dan passen we dat natuurlijk aan.

De afgelopen maanden is via de mail en/of telefonisch contact opgenomen met ieder lid, met de vraag hoe zij graag op de nieuwe ledenpagina worden weergegeven. Hierbij kon worden gekozen tussen publicatie op het openbare gedeelte (door iedereen te zien, ook personen van buiten de BSNC) of het gesloten gedeelte (alleen na de inlog zichtbaar voor leden). Ruim honderd leden hebben de keuze gemaakt om op het openbare gedeelte te worden geplaatst.

Achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe lay-out en weergave van de ledenlijst. Dus neem snel een kijkje!

De leden waarvan uiteindelijk geen reactie is ontvangen en dus ook geen toestemming, zijn alleen op het gesloten gedeelte geplaatst. Mocht je toch ook liever op het openbare gedeelte worden weergegeven of visa versa, stuur dan een mail naar b.buster@bsnc.nl, dan passen we dit graag voor je aan.

 

Meer nieuws