Dag van de Sportaccommodaties blijft maar groeien!

De Dag van de Sportaccommodaties heeft tijdens de afgelopen editie weer bewezen van grote waarde te zijn voor iedereen die te maken heeft met ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. De vakbeurs vestigde opnieuw een record; maar liefst 1.463 gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties brachten op 10 maart 2016 een bezoek aan Expo Houten. Ten opzichte van vorig jaar laat het evenement niet alleen qua bezoekers, maar ook qua aantal exposanten een duidelijke groei zien.

CIJFERS 2016
De 5e editie van de Dag van de Sportaccommodaties was dus een succes. Behalve de toename in aantallen breiden de bezoekersdoelgroepen zich verder uit naar leden van sportverenigingen en blijft het aantal overheidsbezoekers toenemen. Daarnaast is een duidelijke groei te zien op het gebied van binnensportaccommodaties.

In de beursenquête geeft maar liefst tweederde van zowel exposanten als bezoekers het rapportcijfer 8 of hoger voor de Dag van de Sportaccommodaties. Voor beursbegrippen een ongekend hoog cijfer. Exposanten zijn ook zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoekersdoelgroep. Zij beoordeelden deze met een 7,6.

“Bezoekers zijn geïnteresseerd en het loopt de hele dag mooi door. Mooie variatie tussen clubs en gemeentes.” (Exposant editie 2016)

“De alles onder één dak formule is perfect voor dit thema en deze branche.” (Bezoeker editie 2016)

De toenemende interesse voor de Dag van de Sportaccommodaties is ook online duidelijk zichtbaar. Op social media is er veel gesproken over de beurs (“veel innovaties, ideeën en lezingen”,“fantastische beurs”, “goede beursdag gehad”, “zeer de moeite waard”).

Meer nieuws

Plaats een reactie