Volledige overname KYBYS afgerond: Bart van Pagée en Seth van der Wielen nu 100 procent eigenaar

KYBYS is vanaf vandaag geheel in handen van de directeuren Bart van Pagée en Seth van der Wielen. Oprichter Bart van de Wouw heeft zijn laatste aandelen aan hen overgedragen.

Van de Wouw was in 1982 oprichter van ‘De Meent Bos- en Cultuurbouw’. Het bedrijf werd bekend door haar praktische aanpak en specialistische kennis op het gebied van ontgrondingen, begraafplaatsen en sportvelden. In 2013 droeg Van de Wouw al een deel van het bedrijf over aan Bart van Pagée en Seth van der Wielen, het moment waarop het bedrijf van naam veranderde in ‘KYBYS ingenieurs en adviseurs’. Van der Wouw draagt nu zijn laatste aandelen over aan de directeuren.

Van Pagée en Van der Wielen hebben KYBYS de afgelopen jaren verder uitgebouwd. Zo werd ‘KYBYS contracting’ opgericht, dat aannemers in de GWW-sector ondersteunt bij onder meer grote aanbestedingen. KYBYS is zich ook gaan toeleggen op grootschalige evenementen, zoals het WK Hockey in 2014, de EK Atletiek in 2016 en zeer onlangs de Champions Trophy in Breda. Het bureau verzorgt bij deze evenementen de technische uitwerking, het aanvragen van vergunningen, de projectleiding en het contractbeheer met de aannemer. Als partner van KNVB Campus mocht KYBYS veel projecten realiseren, zoals het nieuwe trainingscomplex 1908 van Feyenoord.

Van Pagée, Van der Wielen en Van de Wouw noemen de overname van de laatste aandelen een logische stap. ‘We gaan verder op de ingeslagen weg en blijven gedreven werken aan de inrichting en het beheer van de buitenruimte in Nederland en Vlaanderen’, aldus Van Pagée. Van der Wielen: ‘En daarbij gaat het dus niet alleen om sport. We zijn ook actief voor het stedelijk gebied, natuur, water en begraafplaatsen.

Over KYBYS

KYBYS adviseert overheden en bedrijven al ruim dertig jaar over de inrichting en het beheer van de buitenruimte. Het adviesbureau heeft ruim 25 medewerkers en heeft vestigingen in Boxtel, Heemstede en Zeist (KNVB Campus). KYBYS heeft kennis van beleid tot en met technische uitwerking, contracten, aanbestedingen en uitvoeringsbegeleiding op het gebied van natuur en water, stedelijk gebied, sport, en begraafplaatsen. Opdrachtgevers zijn gemeenten, waterschappen, provincies, natuurorganisaties en private partijen. KYBYS is actief lid binnen de branchevereniging BSNC en is regionaal actief als dienstenpartner binnen Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Meer nieuws

Plaats een reactie