Vanaf nu aanmelden voor de BSNC-ledendag op 6 juli

We gaan ervoor! Op 6 juli a.s. is het eerste live-ontmoetingsmoment met leden sinds de komst van COVID-19. Drie keer is scheepsrecht, dus na annulering op 12 maart en 9 oktober 2020, zijn we dan uiteindelijk toch te gast bij GBN Artificial Grass Recycling en in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

’s Morgens (10.00-12.00 uur) is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een werkbezoek bij GBN AGR, een van onze leden die zich bezighoudt met de recycling van kunstgras. Zij zijn de eerste die een circulaire verwerkingsfaciliteit voor kunstgras hebben gebouwd in Nederland.

’s Middags (tussen 12.00-17.30 uur) zijn we in de Johan Cruijff Arena. Je krijgt de kans om het gras van de Arena aan te raken (‘touch the grass’) en er is een sessie over ‘Gezonde en toekomstbestendige sport in Amsterdam’, op initiatief van het platform Gemeenten & Sportbedrijven. Meer informatie over de invulling van het middagprogramma volgt binnenkort. We sluiten af, mits de coronamaatregelen dit toelaten, met een gezellige borrel en wat hapjes. Schrijf je snel in!

Inschrijven
Via deze link kun je je aanmelden voor de verschillende onderdelen van het programma. Let op: we vragen je om je aan te melden voor elk programmaonderdeel waar je bij wilt zijn (coronamaatregel). Zo weten we van tevoren precies wie we bij welk onderdeel kunnen ontmoeten. Bij het werkbezoek aan GBN AGR is het aantal deelnemers gemaximeerd, schrijf je dus snel in (uiterlijk 25 juni 2021). Vol = vol! Aan de deelname van de ledendag zijn geen kosten verbonden.

Programma
Ochtendprogramma bij GBN AGR in Amsterdam (tijden onder voorbehoud)
9.30 uur              Ontvangst
10.00 uur            Start werkbezoek
12.00 uur            Einde werkbezoek en verplaatsen naar de Johan Cruijff Arena

Middagprogramma Johan Cruijff Arena in Amsterdam (tijden onder voorbehoud)
12.00 uur           Ontvangst en lunch
13.30 uur            Middagprogramma
16.30 uur            Borrel en hapjes
17.30 uur            Einde

In de komende nieuwsbrieven lichten we telkens een tipje van de sluier op over het programma.

Meer nieuws