Vacature: Toezichthouder en Adviseur Sport & Groen

Ben jij ondernemend en ga je graag uitdagingen aan? Word je enthousiast om vanuit een hechte zelfsturende organisatie, aan de afdeling “Sport en Groen ” invulling en richting te geven?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIE ZIJN WIJ?

Malsen, de specialist sportvelden, we houden ons bezig met projecten in de buitensport accommodaties. Wij ondersteunen en ontzorgen de opdrachtgever met de ontwikkeling van hun sportaccommodatie. We werken voor geweldige opdrachtgevers: gemeenten, waterschappen, zorg- en onderwijsinstellingen, projectontwikkelaars en aannemers.

Malsen is de specialist sportaccommodaties. Momenteel werken we met 8 medewerkers die in een grote mate van zelfstandigheid aan projecten werken.

PROFIELSCHETS

Je fungeert als spil in integrale projectvraagstukken die betrekking hebben op het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van sportvoorzieningen. Qua projecten kun je onder andere denken aan de advisering rondom het ontwerp en de realisatie van sportvelden, de revitalisering van sportparken en de begeleiding van de realisatie van de projecten.

In de functie van toezichthouder stel je beheerplannen op en ben je verantwoordelijk voor bestekken, begrotingen en planningen, waaraan je ook een inhoudelijke bijdrage levert.

De verschillende werkzaamheden vinden plaats vanaf het initiatief tot en met de oplevering en het beheer van diverse sport-infraprojecten. Dit betekent dat je voortdurend overleg voert met verschillende stakeholders.

FUNCTIE-EISEN

  • HBO werk en denkniveau
  • Kennis van dan wel affiniteit met vakgebieden cultuurtechniek en je ziet het als een uitdaging om in verschillende fases van een project te werken, in opdracht van verschillende opdrachtgevers.
  • Je bent een teamspeler, creatief, sportief en leergierig.
  • Ervaring met ontwerpwerkzaamheden, de RAW en UAV-gc systematiek.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Marktconforme arbeidsvoorwaarden en een dienstverband op maat.

Op onze website www.malsen.nu zijn onze werkwijze, relaties en producten nader
beschreven.

Meer nieuws