Uitnodiging BSNC nieuwjaarborrel, 19 januari bij Re-Match

Het BSNC-bestuur wil 2024 graag samen met de bedrijfsleden en partners het nieuwe jaar inluiden op vrijdag 19 januari 2024 van 15.00 – 17.30 uur. We kijken dan vooruit naar een jaar met volop ambities. Zoals: hoe gaan we verder met de binnensport? Krijgen of willen we nog een rol in het Kwaliteitszorgsysteem 2.0? Hoe geven we invulling aan onze bijdrage aan de verduurzaming van de sportbranche? Daar, maar natuurlijk ook andere zaken die jullie bezighouden, hebben we het graag over tijdens deze nieuwjaarsborrel. Wij zijn te gast bij Re-Match in Tiel, die onlangs hun ultramoderne kunstgrasrecyclingfabriek heeft geopend.

Op deze centrale plek in Nederland zet Re-Match een nieuwe standaard voor kunstgrasrecycling neer. Dankzij schone en groene technologie geven zij versleten kunstgras een nieuw leven. We krijgen een kijkje in de keuken van deze nieuwe fabriek, met 0% stikstofuitstoot, gebruikmakend van 100% groene energie en geen additioneel afval afkomstig uit het recyclingproces. Versleten kunstgrasvelden uit Nederland en België, als ook een deel van Duitsland, worden in Tiel gerecycled.

Tijdens ons bezoek krijgen we een breder inzicht in true recycling van kunstgras en de toepassingen van de materialen die uit dit proces komen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier tot maandag 15 januari 2024.

Locatie

Re-Match Turf Recycling, Panovenweg 12, 4044 JE Tiel (https://re-match.com/nl/)

 

Meer nieuws