Laatste kans: jouw project centraal in videocampagne BSNC!

Werken in het sportgroen is een prachtige baan, dat weten jullie en wij. Maar weten aankomende studenten en potentiële zij-instromers dit ook? Om hen enthousiast te maken, zenden we sinds dit jaar korte wervende filmpjes uit via social media. Zo’n 165.000 mensen uit de doelgroep hebben dit jaar de filmpjes al bekeken. Voor de volgende drie video’s zoeken we drie lopende projecten. Dat kunnen jouw projecten zijn!

Vertel!

Wie is bezig met een interessant project en wil dat laten zien? Denk aan verschillende sporten, op verschillende ondergronden als gravel, gras en kunstgras. Ieder project willen we via de bril van een aannemer, adviseur, leverancier of opdrachtgever in beeld brengen.

Aarzel niet: ook al doe je liever ‘gewoon’ je werk en sta je niet dagelijks voor de camera, jullie verhaal moet verteld worden om jongeren en zij-instromers te interesseren voor ons vak!

Mail ons deze week

Meld je aan of ken je een geschikt project? Mail voor maandag 27 november naar communicatieadviseur Juul van Rijn: j.vanrijn@bsnc.nl. Dan bespreken we samen wie of wat er in beeld moet komen.

Meer nieuws