Thomas Rau spreekt op ALV van de BSNC: “Transitie is topsport”

Wij zijn verheugd om de spreker Thomas Rau aan te kondigen, hij houdt op 25 maart voor de leden van de BSNC een lezing over duurzaamheid, hernieuwde energiebronnen en hoe we hieraan vanuit de wereld van sportvloeren en sportaccommodaties een praktische invulling kunnen geven. Het zal een inspirerende bijeenkomst voor de leden worden, want: “Transitie is topsport!”, aldus Rau.

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Hij levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden.

De bijdrage van Thomas Rau aan de voorjaars-ALV past in de visie van de BSNC: het faciliteren van ontmoeting en kennisdelen tussen haar leden, met ook ‘een blik naar buiten’.

Het thema duurzaamheid is een van de belangrijkste inhoudelijke speerpunten in de plannen van de BSNC. BSNC-leden kunnen zich tot en met maandag 21 maart aanmelden voor de ALV, via deze link.

Programma
De inloop vanaf  7.30 uur is er om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee en een lekker ontbijtbuffet. Om 08.45 uur is de lezing van Thomas Rau, “Transitie is topsport”. De ALV is van 10.00-11.30 uur. Daarna is er gelegenheid om de rondleiding over de KNVB-campus bij te wonen.

Locatie
KNVB Campus Trainingscentrum
Woudenbergseweg 56
3707 HX Zeist

 


Fotograaf Jeannette Schufffelen

Meer nieuws