Oproep; leden gezocht voor commissie Onderzoek!

Ben jij geïnteresseerd in kennisontwikkeling ten behoeve van onze branche? Heb je ideeën en een mening over de kwaliteit daarvan? Wil je een bijdrage leveren aan de positie van de BSNC op het gebied van kennis- en onderzoek verder versterken? Dan wil je misschien wel lid worden van de commissie Onderzoek. De commissie is de opvolger van de huidige Toetsingscommissie.

Jouw brede kijk op onze branche van sport en cultuurtechniek en op maatschappelijke ontwikkelingen binnen de branche komt van pas in de commissie Onderzoek. Daarnaast is ervaring met het opstellen en/of beoordelen van onderzoeksvoorstellen en het kunnen beoordelen van de kwaliteit daarvan een pré. Verder is het belangrijk dat je op een integere wijze het belang van de gehele branche in de gaten kunt houden. De commissie Onderzoek is de opvolger van de huidige Toetsingscommissie.

Lees alles over de commissie Onderzoek in deze notitie.

Meld je aan

Heb je belangstelling voor deze commissie, stuur dan uiterlijk 21 april een mail naar info@bsnc.nl. Nadat bekend is wie er lid willen worden van de commissie Onderzoek, neemt het verenigingsbestuur een besluit over de definitieve samenstelling. Voor meer informatie over de commissie Onderzoek, kun je contact opnemen met verenigingsmanager Hans Arends (06-21649594, h.arends@bsnc.nl).

Meer nieuws