Oproep Fieldmanager of the Year 2020 namens Jury

Fieldmanager of the Year

Wij zijn op zoek naar de Fieldmanager of the Year én het aanstormende talent. Co Vos en Jacco Meijerhof hebben onlangs afscheid genomen van de jury en Marcel Bouwmeester en Pleun Lok zijn hun vervangers. Maar wat is een jury zonder kandidaten?

Via dit bericht roepen we jullie als “veldwerkers” graag op, om je ogen en oren goed de kost te geven en ons kandidaten voor te dragen voor de verkiezing van 2020.

Het reglement staat ons als jury niet toe kandidaten aan te dragen, dus moeten die van jullie komen. Jullie kennen de “parels” uit het veld, dus verwachten we een stroom aanmeldingen, zodat wij aan het werk kunnen.

In veel verschillende rollen en op heel veel verschillende  plaatsen zijn “grasmeesters” aan het werk. Soms direct in de praktijk, maar soms ook vanachter een groen bureau.  Schroom niet, en verras ons!

En wanneer je een kandidaat of misschien zelfs meerdere op te geven hebt, dan kan dat naar Lieke van der Weijde van het vakblad de Fieldmanager via lieke@nwst.nl (vóór 1 oktober 2019). Zij zorgt ervoor dat de opgegeven kandidaten de nodige stukken toegestuurd krijgen

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking !!

De jury:
– Bernard van den Bosch
– Marcel Bouwemeester
– Sjaak Groen
– Piet Kranendonk
– Pleun Lok

Plaats een reactie