Ondersteuning verenigingsmanagement op bureau BSNC

Het team van het BSNC-bureau wordt tot en met augustus 2021 uitgebreid met Bastiaan Buster, om een aantal zaken extra aandacht te kunnen geven. Aanleiding hiervoor zijn onder andere de toenemende betrokkenheid van de BSNC bij de Routekaart verduurzaming sport en het Kwaliteitszorgsysteem. Ook de vertaalslag van de uitkomsten van de ledenenquête naar concrete acties kan hierdoor gemaakt worden. Bastiaan stelt zich aan jullie voor.

“Hallo ik ben Bastiaan Buster, 23 jaar, en woon in Berkel-Enschot. Afgelopen januari ben ik afgestudeerd aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ik heb hier 4,5 jaar milieukunde gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik al verschillende praktijkervaringen opgedaan in de vorm van stages. Zo heb ik een jaar stage gelopen aan een federale universiteit in Brazilië, heb ik half jaar stage gelopen bij ZLTO, heb ik een minor in Leeuwarden gevolgd over duurzame visserij, en heb ik voor de BSNC mijn afstudeeronderzoek mogen uitvoeren.

Binnen dit afstudeeronderzoek voor BSNC en de provincie Noord-Brabant heb ik onderzoek uitgevoerd met twee medestudenten naar duurzaam watergebruik op sportvelden (Klik hier voor het onderzoek). Tijdens dit onderzoek heb ik al veel mogen leren over de sportbranche en de huidige kansen binnen het milieuthema van deze tak. Zelf heb ik 15 jaar gehockeyd, maar gestopt met deze leuke sport, door een rugblessure en het verhuizen naar Brazilië. Momenteel sport ik nog steeds dagelijks, maar dan wielrennen en fitness.

Ik ga de komende maanden aan het werk binnen BSNC als assistent van verenigingsmanager Hans Arends, voor 8 tot 16 uur per week. De komende weken ben ik onder andere bezig met de organisatie van de platformbijeenkomsten van Leveranciers & Producenten, Gemeenten & Sportbedrijven en Adviesbureaus & Kennisinstellingen in mei en de BSNC-ledendag op 6 juli. Ook ben ik bezig met een analyse en samenvatting van de ledenenquête. Hoe leuk ik het werk momenteel ook vind, ik heb nog niet het gevoel dat ik klaar ben met studeren. Daarom hoop ik na de zomer met de master Aquaculture and Marine Resource management te beginnen aan de WUR.”

 

 

Meer nieuws