Nu inschrijven voor KUNSTgres op dinsdag 3 oktober 2023 bij Omnisport in Apeldoorn

Ben je er dit jaar ook bij? KUNSTgres 2023 mag je niet missen als kunstgras en/of andere kunstmatige ondergronden jouw aandacht hebben. Dan wil je hierover meer kennis en informatie, en wil je meepraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Inschrijven kan nu.

Via deze link kun je al inschrijven voor KUNSTgres. HET kunstgrascongres van de BSNC, dat we organiseren op dinsdag 3 oktober 2023 bij Omnisport in Apeldoorn. In deze multifunctionele sportaccommodatie zijn een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan gevestigd, waar regelmatig topprestaties worden geleverd en records worden gebroken. Ook is er een prachtige congreslocatie, die (top)sport ademt.

De rode draad van KUNSTgres is de verduurzamingsuitdaging waar we met z’n allen voor staan. Daarbij gaan we het niet alleen over kunstgrasvoetbalvelden hebben, maar ook over de vraagstukken waar bijvoorbeeld hockey, atletiek, tennis en padel mee te maken hebben met hun specifieke kunstmatige ondergronden.

Aan het programma wordt hard gewerkt, door het BSNC-bureau en de werkgroep KUNSTgres, bestaande uit Johan ten Cate (gemeente Meppel), Gert-Jan Kieft (ISA Sport), Ron Lokhorst (Schmitz Foam), Martin Olde Weghuis (Sportinnovator), Matthijs Verhoef (CSC Sport), Hans Arends (BSNC) en Bastiaan Buster (BSNC).

Wil je een inhoudelijke bijdrage leveren of heb je ideeën over een onderwerp dat niet mag ontbreken? Laat het ons weten! Dat kan door een mail te sturen naar info@bsnc.nl. Bellen met verenigingsmanager Hans Arends mag ook (06-21649594). De komende weken volgt meer informatie over het programma in onze nieuwsbrief en op de KUNSTgres pagina op www.bsnc.nl.

Inschrijven kan via deze link. Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen €295,00.

Meer nieuws