Nu inschrijven voor KUNSTgres, 4 oktober 2022 (Papendal)

Heeft Kunstgras jouw interesse? Wil je meer informatie over kunstgras en mee praten over de belangrijke trends en ontwikkelingen? Dan wil jij naar KUNSTgres 2022! Reserveer de datum van 4 oktober in jouw agenda en schrijf je nu in voor KUNSTgres, hét kunstgrascongres van de BSNC. Het is op dinsdag 4 oktober 2022 en de locatie is Sportcentrum Papendal. Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 195,00.

Tijdens KUNSTgres, staat duurzaamheid centraal, want de uitdaging voor de branche ligt daar. We willen kunstgrasvelden die minimaal de speelkwaliteiten hebben en net zo veilig zijn als de huidige velden, en die tegelijkertijd ook een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen. Keynote speaker is Alexander Prinsen, expert op het gebied van innovatie. Hij presenteert zijn visie op innovatie en hoe onze branche dit kan oppakken.

Ook maken we tijdens KUNSTgres 2022 de balans op van de bijdrage vanuit de branche, de afgelopen drie jaar, aan de Routekaart Verduurzaming Sport. En we kijken vooruit, want in oktober zijn de ambities en plannen voor 2023 en verder bekend.

Aan het programma van de deelsessies wordt hard gewerkt. De eerste contouren zijn zichtbaar. Thema’s die onder andere aandacht krijgen zijn het renoveren van een kunstgrasveld, warmtewinning en -opslag bij kunstgrasvelden, watermanagement en het Kwaliteitszorgsysteem 2.0 en de ontwikkeling van een duurzaamheidslabel.

De komende weken volgt hier meer informatie over. Inschrijven kan nu!

 

 

Meer nieuws