Nieuwe video in promotiecampagne: ‘Als je uiteindelijk ziet waar je het voor doet, dan geeft dat veel voldoening.’

Hoe mooi is het om te werken aan beheer en onderhoud van sportvelden! Je bent bezig met inspelen op veranderingen in ons klimaat (droog in de zomer, nat in de winter), met het verzamelen van data wil je beter begrijpen wat het sportveld nodig heeft. Je stuurt robots aan en praat met de sporters over hun beleving van het veld. Nooit een saaie dag op het rond het veld!

In mei liepen we mee met Joep. Hij werkt in 2024 aan een project in Dokkum waar een heel nieuw sportpark met diverse faciliteiten wordt gerealiseerd.

Bij dit project gaat het niet alleen om het aanleggen of onderhouden van velden, maar om een geheel complex met hekwerken, toegangswegen en ook verlichting. Die mooie uitdaging inspireert Joep dagelijks om aan de slag te gaan en er een geslaagd en succesvol project van te maken.

 

Videocampagne 2023-2024

Hoe maken we meer jongeren én zij instromers enthousiast voor ons mooie vak? Samen met Films4business maken wij video’s waarin we de vele mooie en interessante kanten van het werken in beheer en onderhoud van sportvelden belichten.

Je vindt onze video’s op deze pagina, en we delen ze via LinkedIn en Instagram.

 

Deel jij ze ook!

Zo bereiken en informeren we samen zoveel mogelijk jongeren en zij-instromers en geven we meer bekendheid aan ons vak. Want we vinden het belangrijk en goed dat Nederlanders sporten en bewegen, maar dan wel op een goed onderhouden, duurzaam en zo veilig mogelijk veld.

 

Meer informatie

Jouw vragen, tips of opmerkingen naar aanleiding van deze video’s kan je ons mailen. De BSNC zorgt ervoor dat deze terecht komen bij, en worden beantwoord door het BSNC-lid of collega op het bureau die jou verder kan helpen.

Meer nieuws