KUNSTgres deelsessie. Forum discussie ‘Nonfill- /minerale infill systemen de toekomst?’

De afgelopen tijd is er vanuit de markt en de (lokale) overheid een toenemende aandacht voor nonfill sportvelden. Met de instemming van de EU-lidstaten in april 2023, met een verbod op de verkoop van opzettelijk toegevoegde microplastics, waaronder ook polymere infill, zijn er alternatieven nodig. In deze deelsessie gaat een forum van (ervarings)deskundigen met elkaar en de deelnemers aan de sessie in gesprek over de ontwikkelingen en het toekomstperspectief.

De deelsessie start met een korte inleiding over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren op het gebied, de verschillende systemen op dit moment en de verschillen daar tussen. Daarna is er, onder leiding van BSNC-voorzitter Edward van der Geest een forumdiscussie met vertegenwoordigers van onder andere leveranciers, gemeenten en KNVB. De deelnemers aan de sessie krijgen natuurlijk de gelegenheid om mee te praten en hun ervaringen te delen over onderwerpen zoals functionaliteit, onderhoud, duurzaamheid, end-of-life, recycling en cost-of-ownerschip.

De deelsessie wordt ingeleid door Marcel van der Meer (PLANN ingenieurs). In het forum hebben onder andere zitting; Patrick Balemans (KNVB), Henrie Bekkers (gemeente ’s Hertogenbosch), Rob Heusinkveld (Fieldturf Tarkett), Rutger Schuijffel (CSC Sport).

Inschrijven voor KUNSTgres
Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 295,00. Schrijf je nu in. Je hoeft je niet aan te melden voor een deelsessie. Op de dag zelf kies je aan welke deelsessie je wilt deelnemen.

Meer nieuws

X