KUNSTgres 2023: Wil je jouw inspirerende of innovatieve project presenteren?

‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’. Dit willen we tijdens KUNSTgres 2023 in de praktijk brengen door inspirerende, vernieuwende projecten of initiatieven de gelegenheid te bieden zich te presenteren. Heb je, bij voorkeur samen met een aantal partners (bijvoorbeeld aannemer, leverancier, gemeente, sportaanbieder), een project gerealiseerd op het gebied van de aanleg, het onderhoud en/of de exploitatie van een kunstgrassportveld of een andere kunstmatige sportondergrond, dan nodigen we je graag uit om dat tijdens KUNSTgres te laten zien. Je kennis en ervaring te delen met de deelnemers en misschien heb je ook nog wel vragen voor hen.

Meedoen? Een korte omschrijving van je project (ca. 300 woorden volstaat) kun je tot 12 september 2023 mailen naar info@bsnc.nl. We hebben ruimte voor maximaal 10 projecten. Die presenteren we in de ruimte waar de ontvangst is en de koffie/thee en lunchpauzes zijn. Uiteraard rekenen we erop dat je tijdens deze momenten (een deel van de tijd) beschikbaar bent om jouw ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Als er meer dan 10 aanmeldingen zijn, dan selecteert de werkgroep KUNSTgres de 10 projecten. Daarbij kijken we naar het inspirerende en vernieuwende karakter en streven we naar diversiteit in onderwerpen en betrokken partners bij de projecten.

De geselecteerde projecten krijgen uiterlijk 19 september 2023 bericht, zodat ze voldoende tijd hebben om de posterpresentatie voor te bereiden.

Besteed in de korte omschrijving aandacht aan;

  • Waar het project over gaat;
  • Waarom het inspirerend en/of vernieuwend is;
  • Hoe het bijdraagt aan de kwaliteit van kunstgrassportvelden of aan andere kunstmatige ondergronden;
  • Wie de samenwerkingspartners zijn;
  • Wat anderen met de opgedane kennis en ervaring kunnen.

Hoe presenteren?

Je presenteert je project in de vorm van een posterpresentatie, op A2-formaat (flipover-formaat). Die maak je zelf. Dat mag een handgeschreven flipover vel zijn, maar ook een gedrukte poster.

Laat in de poster de zaken terugkomen die je ook in de korte omschrijving hebt gezet. Houd er rekening mee dat de beschikbare ruimte beperkt is. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld onderhoudsmachines of een product te presenteren.

Meer nieuws