Keynote KUNSTgres 2023. Duurzaamheid eenvoudig begrijpelijk en praktisch toepasbaar maken

Op dinsdag 3 oktober is Hilda Feenstra een van de keynote sprekers op KUNSTgres 2023, het kunstgrascongres voor de branche. Zij is auteur van het boek ‘Duurzaam zijn moet je durven’. Haar grote kracht is dat zij in haar lezingen een complex onderwerp als duurzaamheid eenvoudig begrijpelijk en praktisch toepasbaar maakt, zonder het te over simplificeren. Zij inspireert, reikt ons kennis aan en biedt handelingsperspectief. Een goede reden om 3 oktober vast te reserveren voor KUNSTgres 2023.

In haar lezing zoomt Hilda Feenstra vanuit ‘het grote plaatje’ in op duurzaamheidsaspecten waar we serieus over moeten nadenken als het gaat over kunstgrassportvelden en andere kunstmatige ondergronden. Dit doet zij met voorbeelden uit onze branche en ook uit andere sectoren. Ze kauwt niet voor wat we moeten doen, maar helpt ons bedenken wat beter kan en welke vragen we ons daarbij kunnen stellen.

Alexander Prinsen heeft ons tijdens KUNSTgres in oktober 2022 aan het denken gezet over de uitdagingen en kansen die er zijn om onze branche te verduurzamen. Hilda Feenstra bouwt daarop voort en geeft ons op 3 oktober a.s. handvatten om in actie te komen.

Inschrijven voor KUNSTgres

Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 295,00. Schrijf je nu in. Je hoeft je niet aan te melden voor een deelsessie. Op de dag zelf kies je aan welke deelsessie je wilt deelnemen.

 

Meer nieuws