KUNSTgres 2023: Het eerste biologisch afbreekbare kunstgrasveld ter wereld!

‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’. Dit brengen we tijdens KUNSTgres 2023 op 3 oktober in de praktijk met de presentatie van inspirerende, vernieuwende projecten of initiatieven. Zoals het eerste biologisch afbreekbare kunstgrasveld ter wereld. Dit ligt bij EHS’85 in Emmen. Op het projectenplein van KUNSTgres kun je met je vragen terecht bij Senbis. Samen met andere partners waren zij nauw betrokken bij de ontwikkeling van het kunstgrasveld.

Heb je ook een project gerealiseerd, meld je dan aan! Jouw project is bij voorkeur opgezet en uitgevoerd samen met een aantal andere partners als een aannemer, leverancier, gemeente of sportaanbieder.

We geven projecten op het gebied van de aanleg, het onderhoud en/of de exploitatie van een kunstgrassportvelden of een andere kunstmatige sportondergrond graag het podium op het projectenplein van KUNSTgres. Zo kan je je kennis en ervaring delen met de andere bezoekers aan het congres. Mogelijk heb je ook nog vragen voor hen.

Meedoen?

Een korte omschrijving van je project (ca. 300 woorden volstaat) mail je uiterlijk 12 september 2023 naar info@bsnc.nl. We hebben ruimte voor maximaal tien projecten. Die presenteren we in de ruimte waar de ontvangst is en de koffie/thee en lunchpauzes zijn. Uiteraard rekenen we erop dat je tijdens deze momenten (een deel van de tijd) beschikbaar bent om jouw ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Bij meer dan tien aanmeldingen selecteert de werkgroep KUNSTgres de tien projecten. Daarbij kijken we naar het inspirerende en vernieuwende karakter en streven we naar diversiteit in onderwerpen en betrokken partners bij de projecten. De geselecteerde projecten krijgen uiterlijk 19 september 2023 bericht, zodat ze voldoende tijd hebben om de posterpresentatie voor te bereiden.

Besteed in de korte omschrijving aandacht aan;

  • Waar het project over gaat;
  • Waarom het inspirerend en of vernieuwend is;
  • Hoe het bijdraagt aan de kwaliteit van kunstgrassportvelden of andere kunstmatige ondergronden;
  • Wie de samenwerkingspartners zijn;
  • Wat anderen met de opgedane kennis en ervaring kunnen.

Hoe presenteren?

Je presenteert je project in de vorm van een posterpresentatie, op A2-formaat (flipover-formaat). Die maak je zelf. Dat mag een handgeschreven flipover-vel zijn, maar ook een gedrukte poster.

Laat in de poster de zaken terugkomen die je ook in de korte omschrijving hebt gezet. Houd er rekening mee dat de beschikbare ruimte beperkt is. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld onderhoudsmachines of een product te presenteren.

Meer nieuws