Kom naar de bijeenkomst over het kwaliteitszorgsysteem en denk mee

Op donderdag 3 februari van 14:30-16.00 uur organiseert de BSNC samen met NOC*NSF een bijeenkomst over de ontwikkeling van het nieuwe Kwaliteitszorgsysteem (Platform Sportinfrastructuur). De bijeenkomst is exclusief voor BSNC-leden en vindt online plaats.

Op 24 december en 13 januari is een agenda uitnodiging gemaild naar alle BSNC-leden. Wil je graag deelnemen maar heb je dat nog niet laten weten? Het is nog niet te laat!

Mail naar: info@bsnc.nl. Je ontvangt van ons t.z.t. de link voor het online overleg op 3 februari.

Tijdens de bijeenkomst informeren we jullie over de voortgang en gaan we in op de ontwikkelingen die met name voor de BSNC en de BSNC-leden van belang zijn. De toekomstige betrokkenheid van de BSNC zal naar verwachting op de agenda staan van de ledenvergaderingen in het voorjaar en najaar van 2022. Sluit daarom aan op 3 februari en participeer mee in het proces.

Wilko Zuidema en Bob Thomassen van NOC*NSF zullen op 3 februari de ontwikkelingen toelichten. Ook zijn de BSNC-leden aanwezig die namens onze vereniging in de verschillende werkgroepen actief zijn. Voorzitter Edward van der Geest, ook lid van de stuurgroep Platform Sportinfrastructuur, leidt de bijeenkomst.

 

 

Meer nieuws