Koen Beelen BSNC-projectleider duurzaamheid

Vanaf mei 2024 is Koen Beelen bij de BSNC verantwoordelijk voor het thema duurzaamheid. Een thema met vele facetten, dat bij Koen in goede handen is!  

Koen is de laatste jaren actief op diverse thema’s van de Routekaart Verduurzaming Sport zoals milieuvriendelijk beheer van gras, onderhoud en beheer van kunstgras, watermanagement en natuurinclusieve sportlocaties. Dat doet hij met veel energie en plezier: “Vraagstukken op het terrein van sport en duurzaamheid hebben mijn grote belangstelling. Hierin komen twee passies bij elkaar: sport en zorg voor onze planeet.”  

Naast de werkzaamheden voor de BSNC is Koen kwartiermaker, procesbegeleider en projectmanager vanuit zijn eigen bedrijf Co-Capacity BV. Dit bedrijf is actief in domeinen als de medische sector, in de industrie en bij internationale agri- en ontwikkelingsvraagstukken.” 

De komende weken maakt Koen o.a kennis met de leden van de commissie Gras (24 mei) en commissie Kunstgras (30 mei). Wil je ook kennismaken of heb je als BSNC-lid vragen over verduurzaming? Mail Koen of bel: 06 28260205.   

Meer nieuws