Jeanine van Barneveld volgt Janine Reedijk op als Office manager

Mijn naam is Jeanine van Barneveld en samen met Erwin en onze twee zoons Wieger en Matthijs woon ik met veel plezier in het pittoreske Odijk.

Van jongs af aan is organiseren altijd al mijn passie geweest.

Het ontzorgen van mensen en het optimaliseren van processen zijn dingen waar ik oprecht blij van word. Tezamen met de behoefte om te opereren in een afwisselende werkomgeving besloot ik om in 2015 voor mezelf te beginnen onder de naam Jeanine van Barneveld – Management Ondersteuning. Met mijn bedrijf help ik bedrijven en ondernemers snel aan de professionele en proactieve directiesecretaresse, notuliste, officemanager, PA en VA.

Met veel plezier ga ik aan de slag als officemanager bij de Branchevereniging voor Sport en Cultuurtechniek. Ik kijk uit naar de samenwerking met Edward, Hans en Fridy, waarmee ik samen de initiatieven van de leden, platforms, werkgroepen en het verenigingsbestuur mag ondersteunen. Met mijn ruime ervaring met verenigingssecretariaten ben ik graag de verbindende schakel tussen alle partijen die betrokken zijn bij de BSNC. Ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, dàt is waar ik blij van word. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik daarin ook bij de BSNC van toegevoegde waarde kan zijn. Ik zie er erg naar uit om iedereen gauw te ontmoeten en te leren kennen.

Meer nieuws