Janine Reedijk gaat nieuwe uitdaging aan

Na 5 jaar neemt Janine afscheid als Officemanager van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek. Vanaf half april gaat zij aan de slag als secretaresse voor de raad van bestuur van het Diakonessenhuis in Utrecht.

‘Ik kijk terug op een periode waarbij ik met ontzettend veel plezier gewerkt heb voor én met de leden van de BSNC en mezelf heb mogen ontwikkelen’, blikt Janine terug. Het lastigste vond Janine het schakelen tussen de verschillende belangen die de structuur van platforms met zich meebrengt. Het allerleukste vond Janine de afwisseling binnen haar werk, waarbij zij samen met Hans, Edward. Fridy, Ben en Pleun de initiatieven van leden, platforms, werkgroepen en het verenigingsbestuur heeft mogen ondersteunen. Ook op het zorgen voor verbinding met de uitvoering van branche-brede evenementen zoals ConGRAS, de Praktijkdagen, de Open Dag Fieldmanagement, etc. kijkt zij met veel plezier terug.

‘Het was een mooie, dynamische en afwisselende tijd, waarvoor ik alle leden van de BSNC heel hartelijk dank. Gezien de corona perikelen is het nu lastig in real life afscheid te nemen. Graag zie ik jullie nog een keer bij een van de eerstvolgende bijeenkomsten van de BSNC. Ik wens iedereen in deze uitdagende tijden alle goeds. Blijf veilig, blijf gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar!’, aldus Janine.

Meer nieuws

X