Everieke nieuwe officemanager BSNC per april 2024

Goedendag! Mijn naam is Everieke de Winter en per 3 april heb ik de functie van officemanager overgenomen van Jeanine van Barneveld.

Als officemanager ga ik het bestuur en het bureau ondersteunen met diverse praktische zaken. Ervaring heb ik opgedaan in verschillende branches; golf-, horeca-, bouw- en zorgbranche. Vanuit mijn eigen bedrijf; Regel-EEF bied ik als interim professional voornamelijk secretariële, administratieve en HR-werkzaamheden aan. De naam komt voort uit mijn bijnaam ‘EEF’. Deze is lekker kort en krachtig, net als mijn manier van werken. Ik maak de boel graag op een nauwkeurige manier, eenvoudig en overzichtelijk: regelaresse tot in de finesse dus!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en beter te leren kennen.

Tot ziens!
Everieke

Meer nieuws