Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs Openbare Ruimte

22sepDe hele dagVakbeurs Openbare Ruimte

Event Details

De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) grijpt de kans aan om tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 22 en 23 september 2021, de contacten met haar leden en het werkveld weer te verstevigen. Het plein ‘Sportaccommodaties’, als alternatief voor de Vakbeurs Sportaccommodaties, geeft hiervoor alle mogelijkheden. “Voor ons is het de eerste keer, sinds de uitbraak van COVID-19, dat we deze gelegenheid krijgen’, zegt verenigingsmanager Hans Arends. 

Op beide dagen is de BSNC aanwezig met een stand en een aantal kennissessies. Een van de twee dagen staat in het teken van klimaatontwikkelingen en de invloed op natuurgrasvelden. De BSNC organiseert de kennissessies die dag samen met Wageningen University & Research, in het kader van het onderzoeksprogramma ‘Privaat-Publieke Samenwerking grasvelden, klimaat & biodiversiteit 

De andere dag is er aandacht voor het duurzame gebruik van kunstgras. Momenteel wordt gewerkt aan de actualisatie van het Zorgplichtdocument en het renovatiedocument ‘Hoe ruim ik een kunstgrasveld op’. Ook is de verwachting dat er meer informatie is over de Europese ontwikkelingen op het gebied van microplastics en wat dit voor het gebruik van infill van polymeren betekent. Deze ontwikkelingen komen in de kennissessies aan de orde. 

more

Tijd

22 september, 2021 De hele dag(GMT+00:00)