conGRAS 2024: presenteer jouw lokale project op 20 maart!

Ben je erbij? Op woensdag 20 maart 2024 is het jaarlijkse BSNC-congres over (hybride)grassportvelden in De Goffert in Nijmegen. De werkgroep conGRAS en het BSNC-bureau zijn druk bezig met de organisatie en de invulling van het programma. Suggesties en ideeën zijn zeker welkom. In deze nieuwsbrief informeren we je alvast over het projectenplein. Want ‘delen is het nieuwe vermenigvuldigen’ en dat willen we tijdens conGRAS in de praktijk brengen door geslaagde, inspirerende, vernieuwende lokale projecten de gelegenheid te geven om zich te presenteren.

Jouw project hoeft echt niet aan àlle genoemde elementen te voldoen. Heb je een project gerealiseerd op het gebied van de aanleg, het onderhoud en/of het beheer van gras- of hybridegrasportvelden, dan nodigen we je graag uit om dat tijdens conGRAS te laten zien. Om je kennis en ervaring te delen met de deelnemers en misschien heb je ook nog wel vragen voor hen. Meld je aan!

Hoe doe je mee? Een korte omschrijving van je project (ca. 300 woorden) mail je uiterlijk 1 maart 2024 naar info@bsnc.nl. We hebben ruimte voor maximaal tien projecten. Die presenteren we in de ruimte waar de ontvangst is en de koffie/thee en lunchpauzes zijn. Uiteraard rekenen we erop dat je tijdens deze momenten (een deel van de tijd) beschikbaar bent om jouw ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Bij meer dan tien aanmeldingen maakt de werkgroep conGRAS een selectie. Daarbij kijken we naar het inspirerende en vernieuwende karakter en streven we naar diversiteit in onderwerpen en betrokken partners bij de projecten.

Omschrijving van je project

Besteed in de korte omschrijving aandacht aan;

  • Waar het project over gaat.
  • Waarom het inspirerend en of vernieuwend is.
  • Hoe het bijdraagt aan de kwaliteit van gras- of hybridegrassportvelden.
  • Wie de samenwerkingspartners zijn.
  • Wat anderen met de opgedane kennis en ervaring kunnen.

De geselecteerde projecten krijgen uiterlijk 11 maart 2024 bericht, zodat ze voldoende tijd hebben om hun projectpresentatie voor te bereiden.

Hoe presenteren?

Je presenteert je project in de vorm van een demonstratie, maquette, product of posterpresentatie (op A2-formaat; flip over-formaat). Kies je voor een poster, dan maak je die zelf. Dat mag een handgeschreven flipover vel zijn, maar ook een gedrukte poster. Laat in je presentatie de zaken terugkomen die je ook in de korte omschrijving hebt gezet.

Informatie over conGRAS

Meer informatie over conGRAS vind je via deze link. Ook houden we je via onze nieuwsbrief en onze LinkedIn-pagina op de hoogte!

Inschrijven voor conGRAS

Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 295,00. Schrijf je nu in. Je hoeft je niet aan te melden voor een deelsessie. Op de dag zelf maak je je keuze aan welke deelsessie je wilt deelnemen.

Meer nieuws