BSNC presenteert: vier lezingen op de Vakbeurs Sportaccommodaties

Op dinsdag 26 april is de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten. De BSNC is daar aanwezig met een stand. Ook dit jaar kunnen we vier korte en krachtige lezingen aanbieden over actuele en interessante onderwerpen die spelen in onze branche. Daarnaast is er de sessie met de winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2022. Zij pitchen hun innovatie voor een panel, waarna de panelleden bepalen wie de vouchers uitgereikt krijgen. Het belooft een interessante dag te worden!

Deelname aan de lezingen is gratis en daarvoor hoef je niet aan te melden. Over aanwezigheid bij de pitches van de Innovatieprijs Sportaccommodaties staat een apart bericht in deze nieuwsbrief.

BSNC presenteert!
Het lezingenprogramma begint ’s morgens om 10.00 uur met een sessie over biodiversiteit als mogelijke oplossing voor natuurlijke plaagbestrijding van sportvelden. De tweede bijeenkomst gaat over hybride sportvelden als een alternatief voor grassportvelden of kunstgras sportvelden. Tussen 12.00 -14.00 uur staat de Innovatieprijs Sportaccommodaties op het programma. Daarna zijn er nog twee lezingen. In de eerste middagsessie staat de ontwikkeling van een duurzaamheidslabel voor sportvloeren centraal, met speciale aandacht voor de LCA-tool. We sluiten het lezingenprogramma af met een sessie waarin we ingaan op de keuze tussen recyclen of hergebruiken van kunstgras.

Programma BSNC presenteert
10.00 – 10.30 uur; Biodiversiteit voor natuurlijke plaagbeheersing van sportvelden
10.45 – 11.15 uur; Hybride sportvelden: 1 + 1 = 3!
12.00 – 14.00 uur; Innovatieprijs Sportaccommodaties 2022
14.30 – 15.00 uur; Naar een duurzaamheidslabel voor sportvloeren
15.15 – 15.45 uur; Recycling en hergebruik van kunstgras sportvelden

Meer nieuws