BSNC breidt uit met nieuw lid Malsen Advies & Contracting

BSNC is blij om het jonge en dynamische bedrijf Malsen Advies en Contracting uit Geldermalsen te begroeten als nieuw lid. Mark de Jong is de man achter het bureau dat adviseert over buitensportaccommodaties. Hij koos in 2013 voor een eigen onderneming. Mark is sindsdien actief als adviseur, projectleider en begeleider van projecten op het gebied van tennis, voetbal, hockey, atletiek en infrastructuur. Met als specialisme natuurgras.

“Ik ben een echte teamspeler met een positief, analytische blik”, zegt Mark. “Daardoor zie ik snel wat er anders kan. Met Malsen staan we open voor wensen en ideeën en brengen deze samen in een doordacht plan. Voordeel is dat sportverenigingen, beheerstichtingen, gemeenten en aannemers te maken hebben met één contactpersoon. Iemand die plannen op het gebied van sport-, groen- of natuurprojecten geheel of gedeeltelijk kan uitvoeren. Onderhoud en beheer van natuurgras en de inrichting van sportaccommodaties en buitenruimten zijn complexe zaken. Die vragen om kennis van zaken. Dat bieden wij graag aan onze opdrachtgevers.”

Malsen Advies en Malsen Contracting zijn twee aparte onderdelen, benadrukt Mark. Malsen Advies combineert technische kennis van zaken met ruime praktijk- en marktkennis. Mark deed eerder namelijk veel ervaring op als hoofduitvoerder van diverse sport- en infraprojecten. Hij startte met zijn bedrijf in de crisisjaren. Anno 2017 gaat het Malsen voor de wind. “Ik begon als eenmansbedrijf. Inmiddels heeft Malsen een mooie groei doorgemaakt en telt de onderneming vijf werknemers. De zaken gaan prima”, zegt Mark. “We zetten onze kennis en ervaring ook graag in voor civiele projecten. Vanaf de ontwerpschets of plan van aanpak tot een bestek of beheer- en onderhoudsplan. Waarbij we uitgaan van een praktische benadering. En betaalbaarheid, gebruikersbeleving, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid combineren tot financieel, technisch haalbare plannen.”

Malsen Contracting
Malsen werkt nauw samen met enkele zorgvuldig gekozen partners. “Ondernemingen die weten wat voor sportverenigingen, beheerstichtingen en gemeenten belangrijk is, geeft Mark aan. “Met Malsen Contracting brengen we wensen en ideeën samen in een totaalplan. Samen met onze partners voeren we de totale realisatie, renovatie, uitbreiding of herindeling van een sportaccommodatie uit. Dit gaat verder dan alleen de velden. De inrichting van het hele sportpark wordt met oog voor detail uitgewerkt. Wij zorgen ook voor duurzaam beheer en onderhoud van sportvelden. Dit geeft voor de lange termijn duidelijkheid over het benodigde onderhoud en de kosten. Hierbij gaat het om velden van kunstgras en natuurgras, kunstgrashockeymatten (zand ingestrooid, semi-water en watervelden), kunstgrastennisbanen en hybride velden. Voor het beheer van golfbanen realiseren we een besparing van tien tot vijftien procent op het onderhoudsbudget.” Malsen Contracting gelooft in de kracht van samenwerken. Het bedrijf koos daarvoor gerenommeerde partijen. Mark: “Hiermee staan we voor kwaliteit. We werken met een team van professionals. Daarom zijn projecten ook bij onvoorziene omstandigheden gewaarborgd.”

BSNC
Mark heeft bewust gekozen voor het lidmaatschap van de branchevereniging. “Daar heb ik goed over nagedacht. Voor ons bedrijf biedt het zeker meerwaarde. We denken graag actief en gericht mee in een van de commissies of werkgroepen”, zegt Mark enthousiast. “Er speelt momenteel van alles in de sportbranche. En wij willen goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Met het doel onze opdrachtgevers zo goed en actueel mogelijk te adviseren. Ook de aandacht van de BSNC voor certificering, vernieuwing en innovatie spreekt ons aan. Dat geldt tevens voor de brede samenstelling van de branchevereniging. Al brengt een té brede opzet risico’s met zich mee. Omdat er sprake kan zijn van verschillende, tegengestelde belangen. Kennis delen en ontwikkelen over de aanleg en onderhoud van buitensportaccommodaties met collega’s en vertegenwoordigers van de andere bloedgroepen is echter vooral heel waardevol. Daarvoor biedt de BSNC een heel goed platform.”

Meer nieuws

Plaats een reactie