28/9 Platform Leveranciers & Producenten te gast op Papendal

Tijdens het overleg op 28 september is met de aanwezige leden van het platform Leveranciers & Producenten onder meer de strategie van de BSNC voor 2022-2023 besproken. Hiermee is het spits afgebeten voor de overige platformen, bij hen staat dit onderwerp de komende maand ook op de agenda. Na dit agendapunt werd het programma voortgezet bij het gebouw van KIWA-ISA Sport op Papendal.

 

 

 

 


Werkbezoek aan laboratorium KIWA-ISA Sport in Papendal
Na de platformbijeenkomst van platform Leveranciers & Producenten kregen de aanwezigen leden een rondleiding in het laboratorium van KIWA-ISA Sport in Papendal, waar zij onderzoek uitvoert naar nieuwe technieken op sportgebied. Bij binnenkomst in het sportcentrum kregen de leden eerst uitleg over de variërende profielen bij verschillen soorten sportvelden.

 

 

 

 

Op de locatie wordt in verschillende ruimtes onderzoek uitgevoerd naar verschillende veldtypes. Bijvoorbeeld als het gaat om de veerkracht, sterkte van de mat of preventie van blessures bij de sporter. Met verschillende technieken wordt onderzoek gedaan, zo beschikt het laboratorium van KIWA-ISA Sport ook over de officiële wedstrijdbal van iedere sport, die uitsluitend wordt gebruikt voor onderzoek binnen het laboratorium.

 

 

 

 

 

Afsluitende netwerklunch
De platformbijeenkomst is afgesloten bij Papendal met een verzorgde lunch, waar er voor de leden tijd was om beter kennis te maken met elkaar en ideeën uit te wisselen.

 

Meer nieuws