2/11 Nationale Grasdag in de Kuip: hoe kunnen we het aantal speeluren op voetbalgras duurzaam verhogen?

BSNC-voorzitter Edward van der Geest is een van de sprekers op de Nationale Grasdag op 2 november a.s. in De Kuip in Rotterdam. Het jaarlijkse evenement is initiatief van een aantal leveranciers en advies- en onderzoeksbureaus, die lid zijn van de BSNC. Inschrijven kan nu!

De Nationale Grasdag is dé studiedag voor ieder die vakmatig met voetbalgras van doen heeft. Het event bundelt expertise vanuit de advieswereld, het bedrijfsleven en onderwijs en biedt een kennisplatform voor fieldmanagers, sportveldbeheerders en cultuurtechneuten. In twee dagdelen vertellen specialisten hoe je duurzaamheidsambities én beleidsdoelstellingen vertaalt in concrete actie door anders naar de inrichting en het onderhoud van sportvelden te kijken. Duurzaamheidscoach Vincent van Rijsewijk deelt de do’s en don’ts vanuit de praktijk. En met Mario Spaans, teamleider veldonderhoud bij Feyenoord, bezoek je het hoofdveld van De Kuip.

De 19e editie vindt dit jaar plaats in Stadion De Kuip in Rotterdam. Zorg dat je erbij bent en schrijf vandaag nog in!

  • Inloop vanaf 09:30 uur
  • Programma van 10:00 -16:00 uur
  • Lunchbuffet inbegrepen.

Deelname aan de Nationale Grasdag kost EUR 129,- per persoon, excl. Btw. Schrijf je in op www.nationalegrasdag.nl. Vragen? Neem contact op via e-mail: info@ipcgroen.nl

De Nationale Grasdag is een initiatief van Limagrain Advanta, DCM, KYBYS ingenieurs en adviseurs, PLANN ingenieurs, IPC Groene Ruimte en Bras Fijnaart.

Meer nieuws

X