16 juni a.s. uitreiking Fieldmanager of the Year 2021

Op woensdag 16 juni 2021 organiseren de vakbladen Fieldmanager en Greenkeeper een online- evenement waarbij zij de winnaars bekendmaken van de jaarlijkse awards. Dat doen zij live vanuit de Brabanthallen in Den Bosch. Meld je hier aan voor de uitreiking.  

Greenkeeper of the year
Het online-evenement begint om 17 uur met de bekendmaking van de ‘Greenkeeper of the Year’. Hoofdredacteur Hein van Iersel, redacteur Nino Stuivenberg en Belgische Minister van Sport Lieven van de Genotten stellen in ‘Greenmanager In Sight’ eerst de vier genomineerden voor. Aansluitend wordt een interview getoond over het thema ‘leiderschap’ met Alejandro Reyes en Chris Tritabaugh, twee superintendents die aan het roer stonden bij de prestigieuze Ryder Cup. Daarna wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang Greenkeeper of the Year mag noemen. 

Fieldmanager of the Year 
In deel twee van het online-evenement wordt de Fieldmanager of the Year 2021 bekend gemaakt. Ook hier worden eerst de vier genomineerden voorgesteld door het panel Greenmanager In Sight. In een video gaat voormalig winnaar Erwin Beltman (grasmeester bij Feyenoord) met Luuk van den Breemer (fieldmanager bij FC Utrecht) in gesprek over jongeren in het fieldmanagersvak. Aansluitend zijn juryvoorzitter Pleun Lok en de vier genomineerden in beeld, waarna de winnaar van de Fieldmanager of the Year bekend wordt gemaakt. 

Wil je niets van de uitreiking missen?
Schrijf je dan via deze link in voor het online-evenement!
Via dit inschrijfformulier ben je verzekerd van toegang bij de digitale uitreiking van beide awards, die tussen 17 en 18.30 uur plaatsvindt. Het evenement wordt georganiseerd met dank aan de sponsoren: 
Jean Heybroek (Toro), DLFExpo-Line en ICL. 

 

 

Meer nieuws