10/11 Najaars-ALV: blik op de toekomst van de BSNC

Op de agenda van de najaars-ALV op 10 november in Gorinchem staat een aantal belangrijke onderwerpen. Om alle leden op hetzelfde moment te horen en mee te nemen nodigen we jullie van harte – en nadrukkelijk – uit voor het ontbijt om 07.30 uur en aansluitend om 09.00, uur de ALV. Op de agenda staan onder andere het jaarplan en de begroting 2022. Wij vragen de leden instemming om ons de komende tijd te verdiepen in de volgende onderwerpen:

  • Missie BSNC: optie verbreding naar de binnensport
  • Onze visie op de sportaccommodatie van de toekomst
  • Verkenning naar de kansen en mogelijkheden voor een BSNC-kwaliteitslabel
  • Heroverweging van de rol van de platforms van de BSNC
  • Rolverdeling BSNC en Vereniging Sport en Gemeenten

Vooruitlopend op besluiten hebben wij, op aanvraag van het ministerie van VWS, een verzoek ingediend voor financiële ondersteuning om de kansen voor uitbreiding van de BSNC met de binnensport te onderzoeken en om de inzet van de branche op verduurzaming te kunnen vergroten en intensiveren.

De mening en stem van onze leden zijn zeer belangrijk in deze processen; we zien jullie graag allen op 10 november in Gorinchem!

Locatie en programma
De najaars-ALV is dit keer op een bijzondere locatie: tijdens de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor deze Algemene Ledenvergadering op woensdag 10 november a.s. van 9.00 uur tot 10.30 uur.

Vanaf 8.00 uur staat het ontbijtbuffet klaar en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee, een lekker broodje of croissantje. Aansluitend aan de ledenvergadering kan ieder die wil de beurs bezoeken.

We zijn te gast bij de Nationale Sport Vakbeurs, omdat dit de 10e editie is. ZPRESS Events heeft de BSNC aangeboden om de accommodatie beschikbaar te stellen en het geheel te faciliteren.

Meld je nu aan
Wij starten de dag op 10 november graag met veel leden van de BSNC! Voor de toegang tot het ontbijt en de ledenvergadering én de beurs is registratie bij de beurs verplicht. Evenals het vertonen van een geldige QR-code in CoronaCheckApp in de vorm van een vaccinatie, herstel- of testbewijs.

  • Aanmelden voor het ontbijt en de ledenvergadering via deze link.
  • Registreren voor de beurslocatie via deze link.

Over de Nationale Sport Vakbeurs
Het adres is Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem. De beurslocatie is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt volop parkeerruimte (betaald parkeren: € 7,- dagtarief).

N.B.: Als gevolg van de op 2 november aangekondigde verscherping van de coronamaatregelen, wordt bij bezoek van de beurs (en van ons BSNC-ontbijt en ALV) een QR-code of een negatieve test gevraagd van de bezoekers en van onze leden. Dit omdat niet overal de 1,5 meter afstand gewaarborgd zal kunnen worden.

Meer nieuws