Mis het niet! Najaars-ALV op 15 november 2023

Het kan niet anders dan dat het in je agenda staat; de Najaars-ALV op woensdag 15 november. Aanmelden kan via deze link. Op 15 november is ook de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. Daar zijn we te gast vanaf 07.30 uur. We beginnen met een ledenontbijt, aangeboden door de organisatie van de Vakbeurs. De ALV start om 08.30 uur. Naast de vaste agendapunten, zoals het jaarplan en de begroting 2024, staan ook de uitkomsten van de verkenning naar een branchevertegenwoordiging van de binnensport op het programma.

Het bureau Drijver en Partners heeft een aantal scenario’s in kaart gebracht. Deze worden gepresenteerd en besproken en mogelijke vervolgstappen worden voorgelegd. Voldoende redenen dus om naar de ALV te komen. Jouw aanwezigheid stellen we zeer op prijs.

Het ledenontbijt is vanaf 07.30 uur. De ALV is van 08.30-10.00 uur. Daarna is er volop gelegenheid om de beurs te bezoeken en/of gasten te ontvangen als jouw bedrijf een eigen stand heeft.

Aanmelden voor de ALV kan, graag zo spoedig mogelijk, via deze link. De stukken voor de ALV staan sinds woensdag 8 november op www.bsnc.nl (achter de inlog).

Meer nieuws

X