In totaal € 7.000,- aan vouchers voor winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021!

Initiatiefnemers BSNC, Sportinnovator, NOC*NSF en Vereniging Sport en Gemeenten hebben verschillende vouchers met een totale waarde van € 7.000,- beschikbaar gesteld voor de winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021.

Donderdag 22 april pitchen de vijf winnaars van de Innovatieprijs tijdens een online event hun innovatie voor de panelleden. Het panel bestaat uit Karin van Bijsterveld (NL Actief), Arno Hermans (Sport eXperience) en Rik van Kraaij (RVO). Na afloop bepalen de panelleden welke winnaars in aanmerking komen voor een voucher. Met de vouchers krijgen de winnaars extra mogelijkheden bij de uitdaging om met hun innovatie ‘de markt op te gaan’.

Er zijn vier verschillende vouchers. Twee vouchers met ieder een waarde van € 2.000,-, te besteden aan verdere innovatie-activiteiten en activiteiten om meer kennis te ontwikkelen of uit te wisselen over de innovatie. Ook zijn er twee vouchers, met extra ondersteuning voor de marketing: een voucher ter waarde van € 1.500,- om een promotiefilm te maken en een voucher van dezelfde waarde voor een redactioneel artikel.

De vijf winnaars zijn:

  • Barenbrug met hun graszaad met een hoge droogte- en hittetolerantie, Resilient Blue Grasstechnology;
  • Sporthal Roomley in de gemeente Tilburg die een innovatie presenteert voor de verduurzaming van de sportaccommodatie;
  • FieldTurf Tarkett met een kunstgrassysteem (SuReTec) waarvan aan het einde van de levensduur alle componenten na hun scheiding weer met hoge kwaliteit kunnen worden hergebruikt;
  • Cloud Garden Sentronics, met Airsure, om de luchtkwaliteit te meten in een sportaccommodatie;
  • W&H Sports, dat met de SmartGoals Urban SkillCourt een product heeft ontwikkeld dat aansluit op de groeiende behoefte van sporters om buiten en in de openbare ruimte te sporten.

Naast de Innovatieprijs Sportaccommodaties wordt op 22 april ook de prijs voor de Sportaccommodatie van het Jaar uitgereikt. Omdat de Vakbeurs Sportaccommodaties dit jaar helaas niet door kan gaan, vinden de beide prijsuitreikingen plaats in het gloednieuwe en duurzame clubhuis van v.v. Angerlo Vooruit, de winnaar van vorig jaar in de categorie ‘beste initiatief duurzaamheid’. Vanaf 13.30 uur kun je via een livestream één of beide verkiezingen bijwonen en kennis maken met de genomineerden.

Laat je inspireren door nieuwe inzichten en aansprekende voorbeelden waar je straks ook jouw voordeel mee kan doen. We zien je graag online op donderdag 22 april. Wil jij één of beide verkiezingen bijwonen? Klik dan op deze link om je aan te melden. Kort voor het online event ontvang je een mail met toegangslink.

Meer nieuws