BSNC-promotie voor werken in het ‘sportgroen’ met korte filmpjes op social media

Met korte stukjes film op social media willen wij jongeren én herintreders verleiden om de (iets) langere documentaire (6 minuten) te bekijken waarin de betekenis van ons vak in de volle breedte goed naar voren komt. Sprekers Liset van Pinxteren (IPC Groene Ruimte), Martin Vrieze (onderzoeker Barenbrug) en Eshly Bakker (speelster FC Utrecht) vertellen helder en met passie waarom zij zich elke dag inzetten voor een goede grasmat. Ook geven zij het belang aan dat zij hechten aan kundige fieldmanagers en groundsman. Help mee om deze video’s te verspreiden!

Kijk de korte documentaire

Deze en komende weken worden de drie fragmenten met Liset, Martin en Eshley via social media als Instagram verspreid. Onderstaand de begeleidende tekst bij deze korte videofragmenten.

Maak jij hét verschil voor de spelers? ⚽️ ☘

Een goede wedstrijd begint op een goed sportveld, en als Fieldmanager maak jij daarin het verschil!

Jouw missie? Spelers voorzien van het perfecte speelveld, met oog voor duurzaamheid. En daar komen veel leuke onderwerpen bij kijken, zoals het omgaan met de veranderingen in ons klimaat, data verzamelen of robotisering. De Fieldmanager weet wat het perfecte sportveld nodig heeft.

Dit vak is innovatief, uitdagend, en van onschatbare waarde. Zoals spelers zelf zeggen: jouw werk bepaalt het spelplezier!

Bekijk de hele video op https://lnkd.in/eeD3B7-8.
Enthousiast en meer weten? Mail naar info@bsnc.nl.

Meer nieuws