Actueel programma Kennisdag Natuurinclusieve Sportlocaties 26 juni a.s.

Heb jij je opgegeven voor de Kennisdag Natuurinclusieve Sportlocaties op 26 juni a.s.? Of ben je van plan dit te doen? Het programma is op enkele punten aangepast; hieronder lees je meer. 

Aanbod 

Neem een collega van jouw organisatie mee, dan krijg je korting! Voor een gereduceerd tarief van € 75,00 neem je deze tweede persoon mee naar de Kennisdag. Hoe? Voeg bij de inschrijving onder in het formulier bij de betalingsopties deze kortingscode in: Twee-KNS24. 

Middagprogramma 

De ontvangst is vanaf 12.45 uur met koffie en thee, om 13.00 uur is de start. Na de keynote van Lodewijk Hoekstra en het panelgesprek onder leiding van dagvoorzitter Glenn van der Burg zijn er in de middag twee rondes van parallelsessies. Na afloop om 17.00 uur is er een afsluitende borrel om met elkaar na te praten en terug te blikken. Het actuele programma vind je op de Kennisdag website en direct aanmelden kan je hier. 

Waarom een Kennisdag Natuurinclusieve Sportlocaties? 

We hebben er allemaal mee te maken: met onderwerpen als biodiversiteit, vergroenen, hittestress of wateropslag. Hoe zorgen we er samen voor dat onze sportvelden meer natuurinclusief worden? Want een groene sportomgeving is immers een prettige omgeving, zowel voor de vereniging als voor de sporters. Waar begin je? Wat moet je weten en wat kan je vergeten? Op de Kennisdag Natuurinclusieve Sportlocaties hoor je er alles over. Kom op 26 juni a.s. naar Sport- en Congrescentrum Papendal in Arnhem.    

Aangemeld? Kort voor de Kennisdag op 26 juni ontvang je een e-mail met alle praktische informatie. 

Organisatie Kennisdag Natuurinclusieve Sportlocaties  

De Kennisdag is een initiatief van de Routekaart Verduurzaming Sport i.s.m. Collectief Natuurinclusief. Deelnemende organisaties zijn: BSNC Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek I Knowledge Centre for Sport and Physical Activity I NOC*NSF I Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) I Vereniging Sport en Gemeenten (VSG). 

Meer nieuws