Vacatures

Wil je een vacature plaatsen in onze vacaturebank? Stuur dan de vacature tekst naar info@bsnc.nl.


Onderstaande vacature staat open bij BAS-Sport 

Werkvoorbereider / toezichthouder

Wie komt ons team versterken?

Als uitbreiding zoeken wij een nieuwe collega die als werkvoorbereider / toezichthouder ons team komt ondersteunen.

Ken jij de man of vrouw die bij ons past, een vriend(in), kennis, familielid of collega die iets anders zoekt? Je kunt hem/haar en ons helpen. Zelf solliciteren kan natuurlijk ook.

Kennis van zaken is onze wens, maar enthousiast en willen werken in ons leuke BAS-team vinden wij nog veel belangrijker. Wij zorgen wel voor de opleiding en begeleiding van de man of vrouw die ons komt assisteren.

En als jouw tip ons daadwerkelijk een nieuwe collega oplevert, levert het jou ook wat op:
– Je krijgt van ons in ieder geval een bedankje met een mooie bos bloemen.
– Een sportveld naar jouw keuze beoordelen wij dan gratis middels een kwaliteitsbepaling.
– Een sportvereniging naar jouw keuze verrassen wij met een duurzaam meubelstuk voor op het terras.
Stuur Marianne de Gelder via info@bas-sport.nl een berichtje met de gegevens van de beoogde persoon (en de jouwe) en wie weet wordt dat onze nieuwe collega!

Op onze website lees je wie we zoeken, wie wij zijn en wat wij doen.

 

Onderstaande vacature staat open bij Malsen

Toezichthouder en Adviseur Sport & Groen

Ben jij ondernemend en ga je graag uitdagingen aan? Word je enthousiast om vanuit een hechte zelfsturende organisatie, aan de afdeling “Sport en Groen ” invulling en richting te geven?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIE ZIJN WIJ?

Malsen, de specialist sportvelden, we houden ons bezig met projecten in de buitensport accommodaties. Wij ondersteunen en ontzorgen de opdrachtgever met de ontwikkeling van hun sportaccommodatie. We werken voor geweldige opdrachtgevers: gemeenten, waterschappen, zorg- en onderwijsinstellingen, projectontwikkelaars en aannemers.

Malsen is de specialist sportaccommodaties. Momenteel werken we met 8 medewerkers die in een grote mate van zelfstandigheid aan projecten werken.

PROFIELSCHETS

Je fungeert als spil in integrale projectvraagstukken die betrekking hebben op het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van sportvoorzieningen. Qua projecten kun je onder andere denken aan de advisering rondom het ontwerp en de realisatie van sportvelden, de revitalisering van sportparken en de begeleiding van de realisatie van de projecten.

In de functie van toezichthouder stel je beheerplannen op en ben je verantwoordelijk voor bestekken, begrotingen en planningen, waaraan je ook een inhoudelijke bijdrage levert.

De verschillende werkzaamheden vinden plaats vanaf het initiatief tot en met de oplevering en het beheer van diverse sport-infraprojecten. Dit betekent dat je voortdurend overleg voert met verschillende stakeholders.

FUNCTIE-EISEN

  • HBO werk en denkniveau
  • Kennis van dan wel affiniteit met vakgebieden cultuurtechniek en je ziet het als een uitdaging om in verschillende fases van een project te werken, in opdracht van verschillende opdrachtgevers.
  • Je bent een teamspeler, creatief, sportief en leergierig.
  • Ervaring met ontwerpwerkzaamheden, de RAW en UAV-gc systematiek.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Marktconforme arbeidsvoorwaarden en een dienstverband op maat.

Op onze website www.malsen.nu zijn onze werkwijze, relaties en producten nader
beschreven. Reageren kan via https://malsen.nu/toezichthouder-en-adviseur-sport-groen/

X