Sportief Capelle is op zoek naar een Manager beheer, onderhoud en exploitatie!

Bewegen loont, altijd!

Sportief Capelle is een dynamisch bedrijf, dat midden in de Capelse samenleving staat en een belangrijke plaats in neemt in de Capelse sportwereld. De organisatie van Sportief Capelle bestaat uit de teams ‘Accommodatie & Exploitatie’ en ‘Sport & Bewegen’.

Voor het team ‘Accommodatie & Exploitatie’ zoekt Sportief Capelle een:

Manager beheer, onderhoud en exploitatie
(32 – 38 uur)

Wat ga je doen:
Als manager beheer, onderhoud en exploitatie geef je leiding aan en ben je verantwoordelijk voor de mensen die werkzaam zijn bij het team ‘Accommodatie & Exploitatie’.  Je bent verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en exploitatie van de in beheer zijnde accommodaties. De portefeuille bestaat uit vier buitensportparken met acht verenigingen, 17 binnensportlocaties en acht multifunctionele ruimtes.

Je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling en realisatie van de nieuw te realiseren sportvoorzieningen,  die worden toegevoegd aan de vastgoedportefeuille van Sportief Capelle, waaronder de nieuw te realiseren sporthal/ zwembad combinatie. En zorgt voor een gedegen voorbereiding ten aanzien van het beheer, onderhoud en exploitatie van de nieuwe en vernieuwde locaties.

Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie en uitvoering van het beheer en onderhoud van de accommodaties, verduurzaming van de locaties en je creëert een ondernemende en klantgerichte bedrijfsvoering ten aan zien van het in gebruik geven en exploiteren van de accommodaties.

Je bent, als lid van het Management team,  mede verantwoordelijk voor het vormgeven van (strategisch) beleid, de uitvoering en de evaluatie hiervan om daarna te komen tot vernieuwd, verbeterd en versterkt beleid. In dit proces draag je zorg voor draagvlak bij externe stakeholders en de eigen(in)directe collega’s.

Wie ben jij:
Herken je jezelf in het onderstaande profiel, dan nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren:

 • Een afgeronde HBO+ / WO opleiding van Technische aard of Sportmanagement.
 • Affiniteit met hardware van de sport, zwembadmanagement en optimaliseren van benutting.
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen vergelijkbare functies.
 • Goede sociale-, didactische- en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent in staat om op strategisch niveau snel te kunnen schakelen.
 • Het vermogen om te fungeren als leidinggevende met oog voor delegeren.
 • Een (pro)actieve, ondernemende en stimulerende houding.
 • Een klantgerichte en kwaliteitsgerichte houding.
 • Gevoel voor de maatschappelijke kracht van sport en bewegen.
 • Een flexibele inzetbaarheid (bereidheid tot inzet in avonduren en weekenden).
 • Het in het bezit zijn van een rijbewijs (-B).

Wat bieden wij:
Een boeiende klus in een dynamische omgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en kansen. De beloning (salaris) is conform de CAO Sport (schaal 11) en afhankelijk van de relevante werkervaring.

Solliciteren?
Voor meer informatie over de procedure en inhoud van deze functie kun je contact opnemen met L. Witteveen, Directeur, Sportief Capelle, tel. 010-2588787. Je brief kun je sturen naar: l.witteveen@sportiefcapelle.nl. Sluitingsdatum: 23 april, eerste sollicitatie ronde in week 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

X